Pričajuće iskre duše
Knjiga je sastavljena od onoga što nije imalo gde da stane pa je iscurilo na papir.Poznajemo li sebe dovoljno?Da li nas deljenje ranjivosti i iskrenost približava sebi i drugima?

O meni


Završila sam istoriju umetnosti jer kao tinejdžerka „nisam dobila dovoljno odgovora pitajući psihologe, pa odoh u umetnost gde sam znala da duša priča tajnu o sebi.“ Sledećih, skoro pola veka, tražim odgovore o tome zašto smo toliko različiti, kad smo u suštini isto?

Proučavajući Human design dobijam najviše odgovora, pa mi to postaje profesija.

Knjigu objedinjujem roveći po nebrojenim sveskama, a pokazujem javnosti tek kad je neko pomenuo, da nemam pravo da talente i mudrost ne podelim s drugima. Od silnog blama što sam ih dolazeći pozajmila, a nisam podelila, brže bolje spakovah ih u knjigu, da vrati onima zbog kojih ih je dobila.

Ilustracije sam radila fraktalnom tehnikom, crtani su zatvorenih, a bojeni otvorenim očima, dok su se pričice raspoređivale po stranicama.

Fotografije: Pablo Ferro Živanović (Zalet festival, Zlatibor, Borova glava)

"Staje li tri decenije u dve korice? Staje, ali pakovanje dugo traje!"

Rekli su o knjizi...

Ovo delo je priručnik koji svako treba da ima! Pročitala sam knjigu više puta i rado joj se vraćam. Na divan, čitljiv način, približava i opisuje, najemotivnije i najdirljivije teme. Daje nam primer kako da zavirimo u sebe, pomognemo sebi, i spoznamo se. Knjiga pobuđuje emocije, jača samopouzdanje i uči nas prihvatanju. U ovom prefinjeno sročenom i prelepo upakovanom štivu, utkana je ljubav kao svrha svega.


Dr Jelena MijajlovićBrankine priče su kao i Branka: srčane, iskrene, ranjive i pune života. Radujem se da ih čuje mnogo više ljudi sada kada su konačno postale deo jedne zbirke.


Jovana MiljanovićUživao sam čitajući knjigu. Mnogo je istine izrečeno u njoj na jedan divan i poetski snažan način.


Zoran Aleksić KokiKnjiga koja na suptilan način budi najlepše, zaboravljene delove nas samih. Nežna, pitka, slasna, čedna u svojoj iskrenosti, a zrela u mudrosti, zavodi nevino a osvaja trajno. Čista, autentična, jasna, vrcava, zabavna a ozbiljna, na najlepši način oslikava dušu autora.


Sanja MašanovićKroz niz anegdota Branka opisuje proces duhovnog cvetanja i obasjava mračne delove naših svetova. Vraća nam radost i kroz pronicljivi humor razbija nam stare obrasce dopuštajući priči da pokrene unutrašnji život.


Marina MitrovićKnjiga za gustiranje: iskrena, mudra, originalna i poetična.


Jasmina PejčićOvo je knjiga posle koje samo ĆUTIŠ. Samo zažmuriš i pustiš da se toplina i mirisi Brankine kuhinje razliju u tebi… A kafa…! Mmmm! Očarana sam! Koliko nežnosti, mudrosti i lepote… na dar, onome ko ume da primi.


Milkica VuletićNekoliko uvodnih redova...

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Šta ćete vi reći?

Knjiga "Pričajuće iskre duše" trenutno je dostupna u elektronskom (eBook) formatu.


Cena je 1000 RSD. Za uplate preko PayPal-a cena je 15 EUR sa uračunatom provizijom.

    Na email adresu će vam stići instrukcije za uplatu, posle koje ćete dobiti knjigu u PDF formatu. Vaši podaci će se koristiti samo u svrhu ove porudžbine.